fbpx
 

Lumi Dental on paremman hammashoidon mahdollistaja

Hampaiden korjaaminen koskettaa laajasti, sillä joka toinen suomalainen tarvitsee hammasprotetiikkaa. Suomessa poistetaan vuosittain noin 300.000 hammasta, joista tällä hetkellä vain 4% korvataan jollakin proteettisella ratkaisulla.

Muihin maihin verrattuna Suomessa korjataan hampaita liian vähän. Tästä aiheutuu lisäongelmia ja kustannuksia sekä potilaalle että yhteiskunnalle. Puuttuva hammas aiheuttaa usealle häpeää, vaikuttaa itsetuntoon ja työllistymiseen.

Lumi Dentalin teettämän kyselytutkimuksen mukaan tulotasosta riippumatta hampaiden korjaamisen hintatasoa pidetään liian kalliina ja hinta onkin suurin este hampaiden korjaamiseen.

Lumi Dentalin innovatiivinen prosessi mahdollistaa 50-70% edullisempaa hammasprotetiikkaa ja yhä useammalla suomalaisella on varaa korjauttaa hampaansa.

Edullisempi hammasprotetiikka laskee potilaan hampaiden korjauksen kustannuksia n. 25-35% ja helpottaa hammaslääkärin työtä, sillä potilaalle voidaan suunnitella kestävämpiä proteettisia ratkaisuja.

300000

poistettua hammasta
joka vuosi.

4%

poistetuista hampaista korvataan.
76%

pitää hampaiden korjausta kalliina, tulotasosta riippumatta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Joka toisella suomalaiselta on katkennut tai irronnut hammas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

70% korjauttaisi hampaansa, mikäli hinta olisi edullisempi.

Lumi Dental mahdollistaa hammasprotetiikan korkean laadun ja kilpailukykyiset hinnat valmistamalla tuotteet  Kiinassa, sekä tekemällä kiinteää yhteistyötä hammaslääketieteen professorin kanssa.

Näin saavutettuja etuja ovat Euroopassa valmistettuja tuotteita huomattavasti edullisempi hintataso ja erittäin hyvä laatu. Kaikilla käyttämillämme laboratorioilla on ISO 9001 -laatusertifikaatit sekä korkealaatuiset materiaalit kuin Euroopassa. Työnjohto laboratorioissamme on Saksasta. Hammasprotetiikan ja implanttihammaslääketieteen materiaaleihin erikoistunut suomalainen professori Jukka P. Matinlinna käy säännöllisesti tarkastamassa laboratorioidemme toimintaa ja auttaa parhaiden materiaalien valinnassa.

Joustava ja pitkälle hiottu logistiikkaprosessimme mahdollistaa luotettavan globaalin kaupankäynnin sekä laadukkaan protetiikan tarjoamisen hammaslääkäreille järkevillä hinnoilla.

”Olen itse käynyt toteamassa paikan päällä Shenzhenissä, että laboratorioiden laatu on erittäin hyvä ja luotettava.”

Jukka P. Matinlinna, hammaslääketieteen professori

Miksi Lumi Dental?

Korkealaatuista protetiikkaa

Hammasprotetiikkamme valmistetaan ISO 9001 -sertifioidussa laboratoriossa CE-hyväksytyistä materiaaleista. Teemme myös yhteistyötä hammaslääketieteeseen erikoistuneen professorin kanssa. Laboratoroioihimme tehdään aina myös sosiaalisen vastuun auditointi (GDPR-yhteensopiva).

Helppo ja moderni tilausjärjestelmä

Vaivaton ja nopea tilauksemme, seuranta ja työn jäljitettävyys säästävät aikaasi ja kustannuksiasi mahdollistaen keskittymisesi tuottavaan työhön.

Edullinen hinta

Edullinen hinta kasvattaa protetiikan kysyntää ja mahdollistaa hampaiden korjaamisen potilaille. Lumi Dentalin protetiikka on jopa 50-70% edullisempaa kuin Suomessa keskimäärin.