fbpx
 
lumi-protetiikka

Lumi protetiikka

Lumi Dentalilta saat kaikki kiinteän protetiikan tuotteet, kuten kruunut, sillat, nastapilarit sekä implanttiprotetiikan huippulaatuisena ja järkihintaisena. Tuotteissamme käytämme tutkittuja, kestäviä ja turvallisia materiaaleja, kuten e.max, zirkonia, metallokeramia ja metalli (myös kulta).

Valikoimamme kattaa myös akryyliproteesit sekä rankaproteesit eri materiaaleista. Kaikissa tuotteissamme panostamme markkinoiden parhaaseen hinta-laatusuhteeseen. Siksi Lumi Dental on ylivoimainen valinta.

bego-implantit

BEGO -implantit

Laatu, helppokäyttöisyys ja reilu hinnoittelu kuvaavat parhaiten BEGO implantteja. BEGO on 125 vuotta vanha saksalainen perheyritys, joka on valmistanut implantteja jo 25 vuotta. BEGO:n laajasta valikoimasta löydät kaiken tarvitsemasi erilaisiin implanttitöihin.

   

lumiliner

Lumiliner -oikomiskalvot

Markkinoiden kilpailukykyisin oikomishoitojärjestelmä. Menetelmä on helppo, huomaamaton ja miellyttävä käytössä. Irroitettavilla, lähes näkymättömillä Lumiliner-oikomiskalvoilla hoitojakso halutun lopputuloksen saavuttamiseksi kestää yleensä 5–12 kuukautta.

Lue lisää

lumi-putty

Lumi Putty ja Lumi Light -jäljennösaineet

Hyvä jäljennös on välttämättömyys laadukkaalle protetiikalle. Lumi Putty on käsin sekoitettava jäljennösaine, joka on suunniteltu 1- ja 2-vaiheiseen “putty / wash technique” jäljentämiseen, kaikille protetiikkatöille. Käytettynä yhdessä Lumi Lightin kanssa, saavutat erittäin tarkan lopputuloksen. Lumi-jäljennösaineet valmistetaan Saksassa.